Zloporaba droga

Prijavljena jer je pacijentici u bolnicu poslala amfetamine

Hina

arhiva NL

arhiva NL

Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja,  29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici poslala paket s 10,5 grama droge amfetaminPolicija je za zlouporabu droga kazneno prijavila 39-godišnjinju koja je poslala paketić amfetamina svojoj poznanici koja se kao pacijentica nalazila na bolničkom liječenju.


Neuobičajena dostava opijata rezultirala je podnošenjem kaznene prijave nakon zajedničkog kriminalističkog istraživanja brodsko-posavske i bjelovarsko-bilogorske policijske uprave.


Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić kazala je da je kriminalističko istraživanje provedeno nad dvije osobe u dobi od 39 i 35  godina. “Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja,  29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici poslala paket s 10,5 grama droge amfetamin”, Kazala je Nujić
Dodala je da je 39-godišnjakinja koja je bila na području Bjelovarsko-bilogorske županije kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.


Protiv 35-godišnjakinje koja je primila drogu dok se nalazila na liječenju u bolnici na području Brodsko-posavske županije policija je podnijela prekršajnu prijavu temeljem Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.