Pao "rekorder"

Pri slaboj vidljivosti i na skliskom kolniku: Austrijanac na autocesti vozio brzinom kakvu policajci ne zabilježe baš često

Marin Smolčić

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Policijska ophodnja zaustavila je 43-godišnjeg austrijskog državljana kojemu je uređajem za mjerenje brzine „Puma SE 6“ utvrđena brzina od 251 km/h.GOSPIĆ – Čini se da južina, kiša i grmljavina na neke vozače djeluju iritirajuće. Tako je jučer oko 15 sati pri slaboj vidljivosti i kliskom kolniku „pao“ rekord brze vožnje na auto-cesti A1.


Na dijelu ceste od izlaska za Gospić do odmorišta Jadova u smjeru Splita gdje je brzina zbog mokrog kolnika bila prometnim znakom ograničena na 120 km/h, „proletio“ je Mercedes austrijskih registracijskih oznaka.


Policijska ophodnja zaustavila je 43-godišnjeg austrijskog državljana kojemu je uređajem za mjerenje brzine „Puma SE 6“ utvrđena brzina od 251 km/h.
Vozač je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjeseca koja teče počevši od osam dana od donesene zabrane.