Strava u Varaždinu

Pretukli ga palicama i ostavili na cesti. Preminuo u bolnici, osumnjičeni za ubojstvo u pritvoru

Šarlota Brnčić

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznikaOperativno-komunikacijski centar PU varaždinske u subotu, oko 4 sata, zaprimio je dojavu građanina da u Varaždinu, Graberje, leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti.


Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 35-godišnjaku, koji je najvjerojatnije napadnut od strane više osoba. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju.


Na mjestu događaja obavljen je očevid. Brzom intervencijom i opsežnim taktičkim postupanjem na terenu policijski službenici identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s kaznenim djelom i to 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina. Osobe su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napali 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznika.


Jučer, u večernjim satima, uslijed zadobivenih ozljeda teško ozlijeđeni muškarac je nažalost preminuo u bolnici.


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su jučer tijekom večeri i jutros predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva.