Nesretan kraj

Pretražujući kanjon Rječine policija pronašla tijelo muškarca. Sestra Petra Vizintina potvrdila da je, na žalost, u pitanju njezin brat

Šarlota Brnčić, Edi Prodan

foto: Sergej Drechsler

foto: Sergej Drechsler

Preminulog su pronašli djelatnici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Vizintinom krenuli u 9.30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 sati su našli mrtvog muškarca.Tijekom velike akcije pretraživanja kanjona Rječine pronađeno je tijelo za sada nepoznatog muškarca, potvrđeno nam je iz PU primorsko-goranske. Na mjestu pronalaska još uvijek traje očevid, a za sada se ne može sa sigurnošću reći da li se radi o nestalom Petru Vizintinu.


Međutim, u izjavi za Novi list, sestra nesretnog mladića Anamarija Vizintin potvrdila je da se na žalost radi o njezinom bratu te dodala da će se detaljnom policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja stradavanja nesretnog mladića.


Preminulog su pronašli djelatnici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Vizintinom krenuli u 9.30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 sati su našli mrtvog muškarca.
Tek po obavljenoj identifikaciji moći će se potvrditi ili opovrgnuti da li se radi o muškarcu za kojim se danima tragalo. Ostaje također utvrditi i uzrok smrti.