Urodilo plodom

Pretražili im sve živo, od auta do domova i drugih prostora koje koriste pa im na kraju pronašli što su tražili

Šarlota Brnčić

Foto: Pu krapinsko-zagorska

Foto: Pu krapinsko-zagorska

Protiv uhićenih, 28-godišnjaka i 42-godišnjaka podnesena je kaznena prijavaPolicijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom, 42-godišnjakom i 44-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela iz čl. 190. st.2., Kaznenog zakona.


Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage automobila, nekoliko domova i drugih prostora na području Zaprešića.


Tijekom pretraga pronađeno je i oduzeto ukupno 6,68 grama kokaina, 712 grama marihuane, dvije metalne drobilice sa tragovima marihuane, kuhinjska vaga te 11 komada streljiva raznog kalibra.
Protiv uhićenih, 28-godišnjaka i 42-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te su predani pritvorskom nadzorniku.


Protiv 44-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.