Zapalio se dimnjak

Požar u Domu za starije osobe kod Marčane, pulski vatrogasci brzo intervenirali

Marica Košta

Foto Dejan ŠTIFANIĆ

Foto Dejan ŠTIFANIĆ

Od Nataše Vitasović iz Policijske uprave istarske doznajemo da su svi štićenici premješteni u drugi objekt, te da će tijekom sutrašnjeg dana biti obavljen očevid kako bi se utvrdilo zbog čega je došlo do zapaljenja dimnjakaNitko nije ozlijeđen u požaru koji je danas oko 16.40 sati izbio u Domu za starije osobe u mjestu Krvavići kod Marčane, piše Glas Istre.


Vatrogasci su požar ugasili u 17.25 sati, a iz pulske Javne vatrogasne postrojbe doznajemo da je vatra izbila na dimnjaku i zahvatila dio krovnih greda.


Od Nataše Vitasović iz Policijske uprave istarske doznajemo da su svi štićenici premješteni u drugi objekt, te da će tijekom sutrašnjeg dana biti obavljen očevid kako bi se utvrdilo zbog čega je došlo do zapaljenja dimnjaka.
Vlasnici objekta Villa Albina u kojoj je smješten Dom za starije osobe, Vesna i Renato Kokot, nisu bili spremni razgovarati s novinarima.


Renato Kokot kazao nam je: “U tijeku je očevid, kod nas je trenutno krim policija, koja je sve popisala, pa se obratite njima za sve informacije. Sada ne bi davali nikakve izjave,” rekao je vlasnik, koji nije želio odgovoriti na naše pitanje koliko je štićenika bilo u Domu.