Spas u zadnji čas

POTRESNI SLUČAJ U OPATIJI Pas je satima bio zatvoren u pregrijanom automobilu, intervenirali komunalni redari i policija

P. N.

Ilustracija / Foto Goran Ferbezar/PIXSELL

Ilustracija / Foto Goran Ferbezar/PIXSELL

Komunalni redari i policija su stigli te nazvali bravara, koji je končano oko 19 sati uspio otvoriti vrata automobila, te su napojili žednu i iscrpljenu životinjuBrojne Opatijce jučer je potresao slučaj psa koji je satima bio zatvoren u pregrijanom automobilu, zbog čega su u Ulicu Joakima Rakovca oko 15 sati pojurili policija i dvojica kimunalnih redara.


Primili smo naime poziv iz Liburnijskog društva za zaštitu životinja Lunjo i Maza koje nam je ukazalo na slučaj zanemarivanja psa u blizini tzv. Velike crkve i Trgovačkog centra Slatina te smo krenuli na lice mjesta, no kada smo stigli slučaj je već bio riješen.


Naime, prema riječima očevidaca, mladi njemački ovčar satima je bio zatvoren u automobilu njemačkih registarskih tablica i jedva disao zbog ekstremne vrućine.


Komunalni redari i policija su stigli te nazvali bravara, koji je končano oko 19 sati uspio otvoriti vrata automobila, te su napojili žednu i iscrpljenu životinju.


Kako smo saznali, nedugo zatim su stigli i vlasnici njemačkog ovčara te su nakon razgovora s policijom preuzeli psa, sjeli u automobil i otišli.


Jesu li neodgovorni vlasnici psa kažnjeni nismo uspjeli saznati.