PU Primorsko-goranska

Ponoćni obračun u Čavlima: Potukli se pa obojica završili u Kliničkom bolničkom centru Rijeka

P. N.

Ilustracija: Petar Fabijan

Ilustracija: Petar Fabijan

U tučnjavi je bolje prošao stariji muškarac, koji je zadobio lakše ozljede, dok je deblji kraj izvukao mlađi, zadobivši teške tjelesne ozljede. U naselju Mravinci, na području Čavli, sinoć su se oko pola noći sukobila dvojica muškaraca, jedan star 25 godina, a drugi 41. Dvadesetpetogodišnjak državljanin je Bosne i Hercegovine, dok je drugi muškarac hrvatski državljanin.


U tučnjavi je bolje prošao stariji muškarac, koji je zadobio lakše ozljede, dok je deblji kraj izvukao mlađi, zadobivši teške tjelesne ozljede. 


Zbog ove tučnjave itervenirala je policija, koja u jutrošnjem priopćenju za javnost piše:
“Policija je noćas oko pola noći zaprimila dojavu o ozljeđivanju dviju muških osoba u fizičkom sukobu na području Čavli. Riječ je o 25-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine i 41-godišnjem hrvatskom državljaninu koji su se, prema za sada prikupljenim saznanjima, verbalno i fizički sukobili na ulici u naselju Mavrinci. U sukobu su obojica zadobili tjelesne ozljede, 25-godišnjak teže, a 41-godišnjak lakše te im je liječnička pomoć pružena u KBC Rijeka, izvijestila je Policijska uprava Primorsko-goranska. 


U tijeku je, napominje policija, “kriminalističko istraživanje koje se provodi u suradnji s državnim odvjetništvom, kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice, kao i okolnosti koje su dovele do ovog događaja”.