AKCIJA USPJELA

Policija uhapsila četvero istarskih dilera: Imali su arsenal naoružanja i velike zalihe droge

Hina

Foto PU Istarska

Foto PU IstarskaZAGREB – Istarska policija uhitila je u subotu u cjelodnevnoj akciji četiri osobe zbog sumnje da su preprodavale drogu te jednog muškarca za kojim su bile raspisane potrage.


Akcija je počela u subotu ujutro kad je zbog preprodaje droge uhićen 38-godišnjak, a nastavila se u jednom stanu na području Pule oko 15 sati kad su uhićeni 42-godišnjak i 35-godišnjak.


Kod starijeg muškarca policajci su pritom pronašli pištolj Crvenu Zastavu s dva spremnika i 76 komada streljiva, oko 50.000 kuna te oko tri grama amfetamina pa je završio u pritvoru zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je u nedjelju istarska policija.
Mlađeg muškarca očekuje prekršajna prijava zbog posjedovanja za vlastitu uporabu oko 13 grama amfetamina ali je odveden u zatvor u Zagrebu zbog jedne od raspisanih potraga. Kad je vidio policijske službenike pokušao je pobjeći, no policajci su ga ubrzo svladali.


Istog dana, oko 17.30 sati policajci su u stanu u Labinu uhitili i 30-godišnjaka te oko 22,30 sati i 44-godišnjakinju kod kojih su pronašli oko 150 grama amfetamina, 222 tablete droge ecstasy, četiri stabljike indijske konoplje, mobitele i duhana.