Tragedija na autocesti

Policija potvrdila: U stravičnoj prometnoj nesreći na A3 poginuli muškarac i trogodišnja djevojčica

Hina

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Lokalni slavonsko-brodski mediji neslužbeno su objavili da je u nesreći poginuo J. Ž. i njegova kćer od nepune tri godine.Rezultati obdukcije tijela dviju poginulih osoba u jučerašnjoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Bukovlja, pokazali su da je riječ o odraslom muškarcu i djevojčici od oko tri godine, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava brodsko-posavska, a istraga se nastavlja.


Obdukcija smrtno stradalih je provedena po nalogu Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO).


Policija u suradnji sa ŽDO nastavljaju istragu na utvrđivanju činjenica vezanih uz tešku prometnu nesreću u nedjelju oko 15 sati na A3 kod Bukovlja, kada je sa sjevernog traka autoceste sletio osobni automobil njemačkih registracija.
Automobil je probio zaštitnu ogradu i zaustavio se u visokom raslinju s desne strane A3 gdje je izgorio. Pri tome su poginule dvije osobe, muškarac i djevojčica od oko tri godine.


Istraga o točnim uzrocima i okolnostima prometne nesreće se nastavlja, a u suradnji sa stručnjacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba utvrđuje se uzrok požara automobila.


Lokalni slavonsko-brodski mediji neslužbeno su objavili da je u nesreći poginuo J. Ž. i njegova kćer od nepune tri godine.