Tragedija u Susedgradu

Policajac ubio suprugu, pa sebe, susjedi u šoku: “Vikao je o rastavi, čuli su se pucnjevi”

Šarlota Brnčić, Hina, Portal Novi list

Foto Marin Tironi / Pixsell

Foto Marin Tironi / Pixsell

Kako je danas priopćeno iz PU zagrebačke, nakon verbalnog sukoba supružnika, 43-godišnjak je vatrenim oružjem usmrtio 37-godišnjakinju, a potom počinio samoubojstvoPotvrđene su prvotne sumnje kako je sinoć oko 20.30 sati na području Susedgrada, Ulica Orešje, u stanu došlo do ubojstva i samoubojstva.


Kako je danas priopćeno iz PU zagrebačke, nakon verbalnog sukoba supružnika, 43-godišnjak je vatrenim oružjem usmrtio 37-godišnjakinju, a potom počinio samoubojstvo.


Očevid je uz stručnu pomoć Ekipe za očevide obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.
Policija je utvrdila da je 37-godišnju ženu pronađenu u srijedu navečer u stanu u zagrebačkom Susedgradu nakon svađe ubio njen suprug, policajac, koji je potom počinio samoubojstvo.


Kriminalističko istraživanje je u tijeku, kažu u policiji.


Policija je u stan u Susedgradu došla jučer navečer oko 20,20 sati te je zatekla mrtvu ženu i teško ozlijeđenog muškarca koji je uskoro umro.


Kako su za 24 sata ispričali susjedi, dok su gledali utakmicu čuli su nekoliko udaraca, no nisu odmah registrirali to kao pucnjeve. Nekoliko minuta kasnije čuo se i glas muškarca koji je spominjao rastavu, a potom i još jedan pucanj.


Susjedi s kojima su sinoć pričali rekli su kako se par nikad nije svađao.


“Ovo nam je veliki šok”, rekli su za 24 sata.


Drugi susjedi također su ispričali kako su znali viđati obitelj u ulici, no nisu djelovali neskladno.