Uhićen 21-godišnjak

Nakon pljačke pokušao se skriti u krugu bolnice

Šarlota Brnčić

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Kako bi spriječila nepoznatog mlađeg muškarca u krađi raznih artikala, 45-godišnja prodavačica pokušavala mu je oduzeti ukradeni artikl, ali ju je u tom trenutku mladić rukama odgurnuo, a potom se s ukradenim predmetima udaljio iz trgovine. Prodavačica, na sreću, pritom nije ozlijeđena U krugu Županijske bolnice Čakovec policija je brzo reagirajući nakon dojave pronašla mladića koji je netom prije opljačkao trgovinu mješovitom robom u Ulici Ivana Gorana Kovačića.


Kako bi spriječila nepoznatog mlađeg muškarca u krađi raznih artikala, 45-godišnja prodavačica pokušavala mu je oduzeti ukradeni artikl, ali ju je u tom trenutku mladić rukama odgurnuo, a potom se s ukradenim predmetima udaljio iz trgovine. Prodavačica, na sreću, pritom nije ozlijeđena.


Ubrzo nakon zaprimljene dojave djelatnici Policijske postaje Čakovec u krugu Županijske bolnice, pronašli su dvojicu mlađih muškaraca od kojih je jedan prema opisu odgovarao počinitelju opisanog kaznenog djela, te su ih priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.
Dovršenim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 21-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo razbojničke krađe.


Uz posebno izvješće, kao dopuna kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja, uhićeni 21-godišnjak predan je u pritvor Policijske uprave međimurske.