Napad na Zametu

Pod sumnjom u pokušaj ubojstva 25-godišnji Riječanin smješten u zatvor. Žrtvu teško ozlijedio tupim predmetom

Šarlota Brnčić

Snimio S. DRECHSLER

Snimio S. DRECHSLER

Riječanina se sumnjiči da je u noći 18./19. travnja ove godine, u stanu na području Zameta, 26-godišnjaka ozlijedio tupim predmetom. Prema našim neslužbenim izvorima, radilo se o sjekiriPod sumnjom u pokušaj ubojstva u istražni centar riječkog Županijskog suda doveden je 25-godišnji Marin P. iz Rijeke te je na održanom ročištu prihvaćen prijedlog da mu se odredi istražni zatvor.


U pitanju je slučaj od sredine travnja, a kako je priopćeno iz PU primorsko-goranske, krim-obradu nad Riječaninom proveli su djelatnici Službe općeg kriminaliteta u suradnji sa službenicima Prve policijske postaje Rijeka.


Riječanina se sumnjiči da je u noći 18./19. travnja ove godine, u stanu na području Zameta, 26-godišnjaka ozlijedio tupim predmetom. Prema našim neslužbenim izvorima, radilo se o sjekiri.
Liječnička pomoć je 26-godišnjaku pružena u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.


Iz Županijskog državnog odvjetništva priopćeno je još par detalja o slučaju pa tako navode kako je 25-godišnjak svog sustanara napao dok je spavao. Udario ga je više puta i nanio mu mnogostruki prijelom i razderotine glave, višestruke ozljede mozga i prijelom ključne kosti.


Razlozi zbog kojih su tražili da ga se smjesti u istražni zatvor su opasnost od utjecaja na svjedoke kao i opasnost od ponavljanja kaznenog dijela.