Tragedija na A3

Državni vrh izrazio sućut kosovskom narodu i obiteljima žrtava: ‘Ozlijeđenim putnicima želimo što brži oporavak’

Hina

Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

Plenković je izrazio nadu da će se ozlijeđeni putnici oporaviti, njih više desetaka koji su prevezeni na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom BroduPredsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u nedjelju sućut u povodu teške nesreće prilikom slijetanja autobusa kosovskih oznaka kod Slavonskog Broda poručivši: “U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom”.


“S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo deset ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje”, napisao je na svom facebook profilu.


Plenković je izrazio nadu da će se ozlijeđeni putnici oporaviti, njih više desetaka koji su prevezeni na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu.
Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman izrazio je sućut narodu Kosova i obiteljima žrtava tragične nesreće koja se u nedjelju ujutro dogodila u Hrvatskoj.


“Nazvao sam ministricu (Doniku) Gërvalla-Schwarz i prenio izraze sućuti narodu i obiteljima žrtava tragične nesreće autobusa koja se dogodila jutros u Hrvatskoj”, piše Grlić Radman na svom Twitteru.


“Izrazio sam nadu u brz oporavak ozlijeđenih” u prometnoj nesreći, dodaje šef hrvatske diplomacije.


Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je u nedjelju sućut u povodu teške prometne nesreće kod Slavonskog Broda poručivši kako suosjeća s vlastima i narodom Kosova.


“Suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak”, napisao je Milanović na svom facebooku.