Policija

Pijani vozači skrivili dvije prometne nesreće u kojima je četvero ozlijeđeno

Šarlota Brnčić

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupakUsred bijela dana, Rudarskoj ulici 52-godišnja vozačica upravljala je Renaultom koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,90 promila.


Uslijed nepropisnog kretanja sletjela je van kolnika u odvodni kanal i prednjim dijelom automobila udarila u zemljani nasip. Vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.


Samo nekoliko sati kasnije, u Subotici Podravskoj u Varaždinskoj ulici 29-godišnji vozač upravljao je Fordom koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Uslijed nepropisnog pretjecanja Renaulta koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač, Ford je prednjom stranom udario u Renault.
U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena obojica vozača i 22-godišnja putnica iz Renaulta. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.