Uhićenje u Bjelovaru

Pijani 54-godišnjak koji nikada nije položio vozački ispit ignorirao policiju i pokušao se odvesti autom

Šarlota Brnčić

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

On je uhićen, no to mu očito ništa nije značilo jer je nonšalantno krenuo prema automobilu kako bi se pokušao udaljiti. Budući da se oglušio na izdano upozorenje, a potom i na naredbu policijskih službenika da se zaustavi te je nastavio prema vozilu pokušavajući sjesti na sjedalo vozača, nad njim su uporabljena sredstva prisileGotovo nevjerojatno zvuči da je danas, malo iza ponoći, u kontroli prometa zatečen 54-godišnjak koji nema položen vozači ispit, a koji je bio pod utjecajem alkohola za upravljačem Citroena, bjelovarskih registarskih oznaka. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,18 promila.


On je uhićen, no to mu očito ništa nije značilo jer je nonšalantno krenuo prema automobilu kako bi se pokušao udaljiti. Budući da se oglušio na izdano upozorenje, a potom i na naredbu policijskih službenika da se zaustavi te je nastavio prema vozilu pokušavajući sjesti na sjedalo vozača, nad njim su uporabljena sredstva prisile.


Nakon liječničkog pregleda 54-godišnjak je priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja i saslušanja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.