Neobična nezgoda

Pijani 40-godišnjak skrivio nesreću i završio na ogradi policijske uprave

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Ilustracija / Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Bizaran slučaj zbio se sinoć, oko  21.40 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, kada je vozač koji je upravljao automobilom izgubio nadzor nad njime te prešao na prostor zasađen čempresima uz rub kolnikaDa pijani vozač doživi prometnu nesreću nije neka novost, ali da pritom završi u ogradi policijske uprave zasigurno jest.


Bizaran slučaj zbio se sinoć, oko  21.40 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, kada je vozač koji je upravljao automobilom izgubio nadzor nad njime te prešao na prostor zasađen čempresima uz rub kolnika.


Prednjim desnim bočnim dijelom automobila udario je u živu ogradu u vlasništvu Policijske uprave požeško-slavonske. Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, no nije daleko dospio jer su ga ubrzo policijski službenici zaustavili u mjestu Alaginci i alkotestirali.
Utvrdili su da je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,75 promila upravljao 40-godišnjak.


Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.