Ispitan osumnjičenik

Pijan vrijeđao majku jer mu nije dala novac za alkohol 

Vladimir Mrvoš

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak 14. svibnja 2020. oko 17,00 sati u Rijeci, u alkoholiziranom stanju, tražio od majke novac za kupnju alkoholnih pića koji mu je odbila dati zbog čega ju je vrijeđao te joj izrekao prijeteće riječi

RIJEKA  Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1983.) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.
Postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak 14. svibnja 2020. oko 17,00 sati u Rijeci, u alkoholiziranom stanju, tražio od majke novac za kupnju alkoholnih pića koji mu je odbila dati zbog čega ju je vrijeđao te joj izrekao prijeteće riječi.
Opisano osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenice osjećaj straha zbog čega mu je predala manji novčani iznos nakon čega je izašla iz kuće kako bi zatražila pomoć policije.
Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela  s obzirom da je 8. travnja 2020. protiv njega podignuta optužnica zbog kaznenog djela nasilja u obiteljipočinjenog na štetu njegove majke.