Prometna nesreća u Istri

Pijan skrivio nesreću u Višnjanu u kojoj je poginula 70-godišnja žena

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na području Buzeta, teško je ozlijeđen vozač motociklaPolicijskim očevidom na mjestu jučerašnje teške prometne nesreće na području Višnjana utvrđeno je da je vozač bio pijan u trenutku kada je skrivio smrt vozačice.


Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.67 promila upravljao Peugeotom, pulske registarske oznake, iz smjera Nove Vasi prema Višnjanu. Po izlasku iz lijevog zavoja, između mjesta Farini i Brčići, prešao je na suprotnu stranu kolnika gdje se frontalno sudario s Nissanom, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 70-godišnjakinja.


Vozačica je poginula na mjestu, dok je vozač zbog lakših ozljeda zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Tijelo preminule je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.
U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na području Buzeta, teško je ozlijeđen vozač motocikla. Do nesreće je došlo kada je 61-godišnji slovenski državljanin upravljao motociklom Ducati, slovenske registarske oznake, iz smjera Ponte Portona u smjeru Buzeta. U oštrom lijevom zavoju, nakon odvojka za mjesto Sovinjak, zbog neprilagođene brzine kretanja sletio je van kolnika i teško se ozlijedio. Pomoć mu je pružena u riječkoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.