Zadržan na otriježnjenju

Pijan izazvao kaos pred stadionom nekad uglednog prvoligaša, policija je s njim imala pune ruke posla

Šarlota Brnčić

Stadion uz Savu NK Marsonia ispred kojeg se dogodio incident / Foto slavonski-brod.hr

Stadion uz Savu NK Marsonia ispred kojeg se dogodio incident / Foto slavonski-brod.hr

Upalio je motocikl, povećavao brzinu okretaja (turirao), te stiskao dugme za paljenje izazivajući pritom glasne pucnjeve iz auspuhaNa Šetalištu braće Radića, u Slavonskom Brodu, u 1.45 sati, na parkiralištu pored stadiona NK Marsonia, policijski službenici su morali postupati prema 25-godišnjaku.


Utvrđeno je da je mladić narušavao javni red i mir, uznemirujući građane obližnjih zgrada, na način da je upalio motocikl, povećavao brzinu okretaja (turirao), te stiskao dugme za paljenje izazivajući pritom glasne pucnjeve iz auspuha.


Također je policijskim službenicima odbio dati na uvid osobnu iskaznicu, te je uhićen i doveden u policijsku postaju, gdje je utvrđen njegov identitet. Zadržan je na otriježnjenju, budući da je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,95 promila.
Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok mu je zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici izdan obavezni prekršajni nalog.