Obiteljsko nasilje

Ozlijedio suprugu i kćer, smješten iza rešetaka

Šarlota Brnčić

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Pixsell

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Pixsell

Osnovano se sumnja i da je bio fizički nasilan prema supruzi pri čemu joj je nanio tjelesnu ozljedu, kao i da je ozlijedio svoju kćerUhićen je 60-godišnjak koji je fizički ozlijedio suprugu i kćer. Ispitan je u gospićkom Općinskom državnom odvjetništvu nakon što je PU ličko-senjska podnijela prijavu protiv nasilnika zbog osnovane sumnje u nasilje u obitelji, povredu djetetovih prava, tjelesne ozljede i prijetnje.


Sumnjiči se da je u obiteljskoj kući na širem području općine Udbina, u prisutnosti dvoje zajedničke maloljetne djece, verbalno i fizički napao svoju 36-godišnju suprugu, čime ju je doveo u ponižavajući položaj i prouzročio povredu dostojanstva, te povrijedio prava djece.


Osnovano se sumnja i da je bio fizički nasilan prema supruzi pri čemu joj je nanio tjelesnu ozljedu, kao i da je ozlijedio svoju kćer.
Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću predložilo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu u cijelosti je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor 60-godišnjaku.