Istraga u tijeku

Otvoreni plamen neutvrđenog izvora uzrok požara u kojem je smrtno stradao vlasnik kuće

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

O uzroku smrti više bi se trebalo znati kada se obavi obdukcija.Policija je priopćila što su utvrdili očevidom koji je obavljen u bjelovarskoj Ulici Mlinovac gdje je jučer, oko 13 sati, došlo do požara u obiteljskoj kući te je u prostoriji kuhinje pronađen mrtav 67-godišnji vlasnik.


Navode kako je očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara, utvrđeno da je uzrok ovog požara otvoreni plamen (neutvrđenog izvora) koji je izbio u dnevnom boravku. U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka.


Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara pri čemu su u kući, pronašli mrtvog muškarca.
Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, sutra će se obaviti obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.


O događaju slijedi posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, priopćeno je iz PU bjelovarsko-bilogorske.