Nezamisliv zločin

OTAC U ZAGREBU UBIO TROJE DJECE! Ugušio blizance od sedam i dečkića od četiri godine

Portal Novi list

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Nakon zločina pokušao je samoubojstvo, ali je preživioNOVO! 12:04 O tragediji u Zagrebu službenim priopćenjima oglasili su se policija i Državno odvjetništvo.


Policija i DORH se oglasili o tragediji u Zagrebu

 


foto Davor Kovacevic


NOVO! 11:57 Zločin u Zagrebu komentirao je i predsjednik RH Zoran Milanović.


Milanović o zločinu u Zagrebu: “Nasilni muškarci u određenoj dobi postaju opasni za sebe i okolinu” 


 


Foto: D. KOVAČEVIĆ

foto Davor KovacevicNOVO! 11:29 Čovjek koji je ubio svoje troje djece je Harald Kopitz. Bavio se financijskim konzultingom i radio je u brojnim uspješnim tvrtkama.


HARALD KOPITZ Ovo je čovjek koji je u Zagrebu ubio svoje troje djece. Trenutno je u KBC-u Sestre milosrdnicefoto Davor Kovacevicfoto Davor Kovacevicfoto Davor Kovacevicfoto Davor Kovacevicfoto Davor Kovacevicfoto Davor KovacevicNOVO! 09:51 Pojavljuje se sve više detalje, kao što smo već javljali ubojica se od svojih prijatelja oprostio na Facebooku.


Evo što je ubojica troje djece u Zagrebu napisao kobne noći na FacebookuNOVO! 09:08 Ubojica djece je austrijski državljanin. Objavio da ga je ostavila djevojka, spominje i masone! Opširnije OVDJE


NOVI DETALJI Ubojica djece je austrijski državljanin. Objavio da ga je ostavila djevojka, spominje i masone!NOVO! 08:53 Prema najnovijim informacijama u zločinu u Zagrebu ubijeno je troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine.


Ugušio ih je noćas vlastiti otac (56) u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je i sebi pokušao oduzeti život.


Preživio je i odvezen je u bolnicu, a prizor tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mjestu ovog nezapamćenog zločina, javlja Jutarnji list. 


Policija obavlja ocevid ispred zgrade u Mlinovima, u kojoj je nocas ubijeno troje ljudi. Photo: Marko Prpic/PIXSELL


Photo: Marko Prpic/PIXSELLNa području Mlinova u sjevernom dijelu Zagreba u noći s petka na subotu, nešto poslije 2 sata, dogodio se težak zločin u kojem su najmanje tri osobe izgubile život, neslužbeno doznaje Jutarnji list.


Prema još uvijek neslužbenim informacijama, dojava policiji bila je da je otac ugušio dvoje djece, a potom je i sebi oduzeo život.


Prema ranijim neslužbenim podacima, u Mlinovima se čula i pucnjava, javlja Jutarnji.