Tragedija

Otac dječaka preminulog u zaključanom automobilu u Kninu kazneno prijavljen i priveden

Hina

Foto Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto Dusko Jaramaz/PIXSELL

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 8. lipnja u jutarnjim satima u Kninu, neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt, izvijestila je šibensko-kninska policijaŠibenska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad ocem petogodišnjeg dječaka koji je preminuo u srijedu u Kninu nakon što je ostavljen u zaključanom automobilu.


Policija je utvrdila da je otac djeteta neodgovornim postupanjem grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt.


U Službi kriminalističke policije, Odjelu općeg kriminaliteta, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za zanemarivanje i zlouporabu djetetovih prava sa smrtnom posljedicom. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 8. lipnja u jutarnjim satima u Kninu, neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt, izvijestila je šibensko-kninska policija.
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku.


Zbog tragičnog događaja sutra u Kninu bit će proglašen Dan žalosti.