Osumnjičen za krađe

Opljačkao kuću na Pehlinu i provalio u vrtnu kućicu na Viškovu

P. N.

Ilustracija / Snimio M. GRACIN

Ilustracija / Snimio M. GRACIN

Policija ga sumnjiči da je tijekom rujna prošle godine provalio u obiteljsku kuću na području Pehlina u Rijeci iz koje je otuđio novčanik s novcem, dok je u  studenom na području Viškova provalio u vrtnu kućicu pritom otuđivši alat i druge predmete, priopćila je PU primorsko-goranska 


 


Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i krađe.
  


Policija ga sumnjiči da je tijekom rujna prošle godine provalio u obiteljsku kuću na području Pehlina u Rijeci iz koje je otuđio novčanik s novcem, dok je u  studenom na području Viškova provalio u vrtnu kućicu pritom otuđivši alat i druge predmete, priopćila je PU primorsko-goranska.


Prošlog tjedna, 5. siječnja, također na Viškovu je pak iz otključanog osobnog vozila otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Ovim kaznenim djelima oštećeno je troje hrvatskih državljana za najmanje 4200 kuna.


  


Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem te jedne krađe, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.