Monstrum ide na sud

RIJEČKA OPTUŽNICA PROTIV PEDOFILA Starac godinu dana iskorištavao djevojčicu

Vladimir Mrvoš

NL arhiva

NL arhiva

Okrivljenika se optužnicom tereti da je od rujna 2018. do rujna 2019. godine, iskorištavajući odnos bliskosti i povjerenja počinio bludnju radnju prema istom djetetu, kao i da je u više navrata pokušavao ponoviti bludne radnje što je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti

RIJEKA  Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1942.) zbog počinjenja dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.
 Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je tijekom 2014. godine na području Primorsko-goranske županije u više navrata počinio bludne radnje prema djetetu (2006.) znajući za dob oštećenice.
Okrivljenika se optužnicom tereti da je od rujna 2018. do rujna 2019. godine, iskorištavajući odnos bliskosti i povjerenja počinio bludnju radnju prema istom djetetu, kao i da je u više navrata pokušavao ponoviti bludne radnje što je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.