Kaznena prijava

‘Operirao’ po Škurinjama. Ukrao čak i lutku s odjećom iz izloga trgovine

Šarlota Brnčić

Foto Dusko Marusic/PIXSELL

Foto Dusko Marusic/PIXSELL

Tako je u više navrata iz trgovine u sklopu trgovačkog centra krao različite parfeme poznatih robnih marki u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna te ih potom prodao. Osim toga, iz jedne trgovine je odnio alkoholna pića, a iz druge na drzak način žensku torbicuZa pet kaznenih djela imovinskog karaktera kazneno je prijavljen 34-godišnjak nad kojim je krim-obrada provedena u riječkoj Prvoj policijskoj postaji.


Temeljem pravodobne dojave građana osumnjičenoga je policija pronašla jučer, nedugo nakon što je na drzak način iz izloga trgovine na području Škurinja ukrao lutku s odjećom.


Provedenim krim istraživanjem utvrđeno je da je i druga kaznena djela počinio također na području Škurinja, i to u razdoblju od početka veljače do jučer. Tako je u više navrata iz trgovine u sklopu trgovačkog centra krao različite parfeme poznatih robnih marki u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna te ih potom prodao. Osim toga, iz jedne trgovine je odnio alkoholna pića, a iz druge na drzak način žensku torbicu.
Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađena i oduzeta lutka s odjećom te vraćena vlasnici.


Osumnjičeni 34-godišnjak kazneno je prijavljen za dvije krađe i tri teške krađe, a sveukupna materijalna šteta koja je nastala nedjelima cijeni se na oko 6.150 kuna. Oštetio je tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, Omišu i  Klanjecu te trgovački obrt iz Rijeke.