Zvijer na ispitivanju

FOTO Okrutnog ubojicu žene interventna policija dovela na ispitivanje. Nije progovorio ni riječ…

Šarlota Brnčić

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Neslužbeno doznajemo, policija nije dopustila branitelju da pristupi okrivljeniku dok je bio u njihovim prostorijama, pa ostaje nepoznanicom je li išta rekao u svoju obranuRoman Brnada (36), osumnjičeni za okrutno i dosad po silini neviđeno ubojstvo u strogom centru Rijeke u kafiću Pin, pod pratnjom policije jutros je doveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.


S obzirom na agresivnost koju je pokazao prilikom počinjenja zločina, očekivalo se da će ga prepratiti veliki broj policajaca. U ovom slučaju nije ga čak dovela temeljna policija kao što je to uobičajeno, već su angažirani interventni policajci.


Foto galerija: Ubojica žene doveden na ispitivanje Foto: Mateo Levak


Bio je vezan s više komada plastičnih vezica, a djelovao je neobično miran. Nije izgovorio niti riječ, iako je ovdje bio okupljen veliki broj novinarskih ekipa. Ponašao se u totalnoj suprotnosti od svojih uobičajenih bučnih “nastupa”.
Ubrzo nakon što je priveden u odvjetništvo, stigao je i njegov branitelj po službenoj dužnosti, koji trenutno nije bio raspoložen za davanje izjava.


Neslužbeno doznajemo, policija nije dopustila branitelju da pristupi okrivljeniku dok je bio u njihovim prostorijama, pa ostaje nepoznanicom je li išta rekao u svoju obranu i otkrio motiv zločina istražiteljima.


Trajanje ročišta u tužiteljstvu ovisit će hoće li se braniti šutnjom ili će aktivno iznositi svoju obranu. Državno odvjetništvo će sasvim sigurno tražiti istražni zatvor. O tome će se odlučivati rano poslijepodne u riječkom Županijskom sudu.