Brzo pronađen

Okrao benzinsku stanicu u centru Rijeke, prijeto prodavaču i bježao policiji

Šarlota Brnčić

foto: arhiva NL/Sergej Drechsler

foto: arhiva NL/Sergej Drechsler

Protiv osumnjičenika se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a zbog razbojničke krađe je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzornikuRekordno brzo je otkriven 23-godišnjak osumnjičen za jučerašnju razbojničku krađu na benzinskoj postaji u Rijeci te je nad njime provedeno krim istraživanje u Prvoj policijskoj postaji.


Osumnjičen je da je po noći, iz benzinske postaje u središnjem dijelu Rijeke, uzeo alkoholno piće te se, prijeteći djelatniku benzinske postaje, udaljio.


Iz PU primorsko-goranske je nadalje priopćeno da ga je, postupajući po dojavi, policija ubrzo pronašla u blizini mjesta događaja i izdana mu je naredba da pođe do službenog vozila. Osumnjičenik se negodujući oglušio na to i krenuo udaljavati, ali su ga policijski službenici ubrzo sustigli i priveli u policijsku postaju.
Protiv osumnjičenika se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a zbog razbojničke krađe je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.