Nesreća u Slavonskom Brodu

Od strujnog udara teško stradao maloljetnik: Sve je navodno posljedica penjanja po vagonima

P. N.

Ilustracija / Snimio Sergej DRECHSLER

Ilustracija / Snimio Sergej DRECHSLER

Idemo u operacijsku salu. Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama, teškim opeklinama. Najvjerojatnije će, nakon što mi odradimo svoje, biti transportiran u Zagreb, kazao je ravnatelj brodske BolniceNešto iza 19 sati na tračnicama kod Željezničkog kolodvora u Slavonskom Brodu intervenirao je tim hitne medicinske pomoći. Kako saznaje PlusPortal, od strujnog udara stradala je maloljetna muška osoba. Životno je ugrožen, a reanimacija na mjestu događaja trajala je neko vrijeme. Prema neslužbenim informacijama, sve je posljedica ‘nestašluka’ dvojice 15-godišnjaka – penjanja po vagonima.


Iz Opće bolnice ‘Dr. Josip Benčević’ PlusPortal dobio je samo osnovne informacije jer je maloljetnik stigao u teškom stanju.


– Idemo u operacijsku salu. Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama, teškim opeklinama. Najvjerojatnije će, nakon što mi odradimo svoje, biti transportiran u Zagreb, za PlusPortal kazao je ravnatelj brodske Bolnice i kirurg Josip Samardžić.
Nažalost, nije to prvi takav slučaj na istom mjestu u Slavonskom Brodu, ali upozorenja nadležnih službi i odraslih još uvijek prečesto nadjača želja za avanturom.