Obdukcije u tijeku

Obitelj identificirala mladiće čija su tijela pronađena smrznuta na Papuku

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto Ivica Galovic/PIXSELL

Ilustracija / Foto Ivica Galovic/PIXSELL

Policijska uprava virovitičko-podravska priopćila je kako je danas oko podneva u virovitičkoj Općoj bolnici od strane obitelji provedeno prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muškaraca, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku sa područja Županije požeško-slavonskePolicijska uprava virovitičko-podravska priopćila je kako je danas oko podneva u virovitičkoj Općoj bolnici od strane obitelji provedeno prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muškaraca, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku sa područja Županije požeško-slavonske.


Također, i kako će obdukcije jednog tijela biti obavljena danas poslijepodne, a drugog tijela sutra, 27. siječnja u 9 sati. Po okončanju obdukcija trebalo bi se više znati o točnom uzroku smrti.


Kao što smo prethodno izvještavali, smrznuta tijela pronađena su jučer u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika.
Tijelo prve osobe, pronašli su oko 9. 45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo, pronašao  41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.


Oba tijela su po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel Patologije u OB Virovitica.