Završen očevid

Vatrogasci izvukli tijela dvoje riječkih motociklista koji su kod Plomina pali u provaliju; riječ je o 46-godišnjaku i 38-godišnjakinji

Glas Istre

Foto Dejan ŠTIFANIĆ

Foto Dejan ŠTIFANIĆ

Naime, motocikl kojim je upravljao 46-godišnjak, a s njime je bila 38-godišnjakinja, oboje s riječkog područja, prije zavoja je izletio s ceste i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se survao niz duboku padinuOko 21 sat završio je očevid stravične prometne nesreće koja se danas malo poslije 16 sati dogodila na dionici državne ceste D66 Labin – Rijeka, između mjesta Plomin i plominskog vidikovca, javlja Glas Istre.


Policija je izvijestila da je motocikl na kojem su se vozile dvije osobe izletio s ceste i pao u provaliju, a od službenih osoba na mjestu nesreće doznali smo da je tragediji kumovala jako velika brzina.


Naime, motocikl kojim je upravljao 46-godišnjak, a s njime je bila 38-godišnjakinja, oboje s riječkog područja, prije zavoja je izletio s ceste i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se survao niz duboku padinu.


Prizor koji je dočekao policajce i zamjenicu županijskog državnog odvjetnika iz Pule koja je s njima obavljala očevid bio je stravičan. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su satima pokušavali izvuči tijela iz provalije.
Pet sati nakon nesreće cesta, koja je bila zatvorena za promet od 16.35 sati, ponovno je otvorena za sav promet.


PU istarska će više detalja objaviti u ponedjeljak.