Traje istraga

Novi detalji tragedije na Pećinama: Muškarcu bačenom u more pokušao je pomoći i poznati mladi rukometaš

Vladimir Mrvoš, Igor Duvnjak

Mjesto tragedije / Foto V. Mrvoš

Mjesto tragedije / Foto V. Mrvoš

Za sada policija ne izlazi sa širim informacijama osim da se tijelo nesretnog kupača nalazi na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnja sezona kupanja na riječkim plažama na Pećinama uzela je u utorak oko 18.20 svoju žrtvu.


Prema informacijama iz policije, na kupalištu Križić, starijim posjetiteljima poznatijem kao kupalište nekadašnjeg hotela Reš, kod kućnog broja 44, utopio se hrvatski državljanin.


Za sada policija ne izlazi sa širim informacijama osim da se tijelo nesretnog kupača nalazi na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci gdje će se obdukcijom saznati točan razlog smrti. U skladu sa svojim nadležnostima policija provodi i sva potrebna kriminalistička istraživanja.


Oni što smo neslužbeno saznali je da se na toj plaži već duže vrijeme okupljaju beskućnici u vidno alkoholiziranom stanju pa i to može biti i jedan od razloga tragedije.


Tragedija na Pećinama, na plaži nedaleko hotela “Jadran” ima svoju rukometnu komponentu, tu se naime našao poznati mladi igrač Antonio Vozila, nekadašnje nadareno desno krilo Kozale koji je pokušao spasiti muškarca bačenoga u more.


Nažalost pomoći nije bilo i čovjek je preminuo.