Nezapamćena nesreća

Novi detalji labinske tragedije: Vozačica (28) je bila pijana, preminuo je 34-godišnji muškarac

Hina

Foto: Glas Istre

Foto: Glas Istre

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće, policija je uhitila 28-godišnju vozačicu te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje.Vozačica koja je s osobnim automobilom u noći sa subote na nedjelju uletjela u prepuni ugostiteljski objekt, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno, bila je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, izvijestila je u jutros istarska policija.


Nesreća se dogodila u subotu oko 23.45 sati, u Ulici Zelenice u Labinu.


28-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 1.37 promila upravljala automobilom VW Polo pulskih oznaka kolnikom Ulice Zelenice, a dolaskom do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, zbog neprilagođene je brzine udarila u desni nogostup te je prešla preko obje prometne trake, popela se na nogostup s lijeve strane i prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukciju terase ugostiteljskog objekta »Rock Caffe« udarivši u skupinu posjetitelja.


Zbog zadobivenih ozljeda, liječnička pomoć pružena je trojici muškarca i dvjema ženama. Nešto iza 1 sat policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je zbog zadobivenih ozljeda preminuo 34-godišnji muškarac. Njegovo tijelo prevezeno na po nalogu nadležnog državnog odvjetnika na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije.U riječkoj bolnici utvrđeno je kako su 32-godišnjakinja i 31-godišnjak teže ozlijeđeni, dok je u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena 27-godišnjakinji i 29-godišnjaku koji su lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće, policija je uhitila 28-godišnju vozačicu te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje.


Foto: Glas Istre


Foto: Glas Istre