Istraga

Nova eksplozija bankomata nakon samo nekoliko dana. Ovaj put na meti lopova našao se onaj u Crikvenici

Šarlota Brnčić

Ilustracija arhiva NL

Ilustracija arhiva NL

Napadnut je bankomat u sklopu trgovačkog centra kod crikveničke tržnice.Još jedan bankomat našao se na meti, za sada nepoznatih lopova, a ovoga puta to se dogodilo u Crikvenici.


Prema prvim informacijama, napadnut je bankomat u sklopu trgovačkog centra kod crikveničke tržnice u samom centru grada, a na koji način su počinitelji kaznenog djela uspjeli raznijeti bankomat za sada se može samo pretpostavljati.


I ovaj prepad zbio se pod okriljem noćne tame, a kako nam je potvrđeno iz PU primorsko-goranske, u tijeku je očevid i rasvjetljavanje okolnosti u kojima se sve odigralo.
Kao što smo prethodno izvještavali, u petak se na Gornjoj Vežici, u Ulici Franje Belulovića, također neznanac ili više njih, namjerio na bankomat, a kako su nam tada kazali stanari, detonacija je bila toliko intenzivna da je značajno oštećen prostor zgrade u kojem se on nalazio.


Da li su ova dva slučaja povezana te da li se možda radi o istoj “ekipi” koja se ovakvim djelima nastoji domoći većeg novčanog iznosa, nije poznato, no zasigurno je da će policija i tu mogućnost uzeti u obzir i sve pomno istražiti.