Igor Nađ

NEZAPAMĆEN ZLOČIN Ovo je ubojica s Kajzerice. Policija otkrila ključan detalj u potrazi za krvnikom

Hina

Foto. Facebook

Foto. Facebook

Igor Nađ ubio je Maju Tojagić i njenu obitelj, uključujući 10-godišnjeg dječakaPrema neslužbenim podacima počinitelj šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je prije nego što si je oduzeo život, ustrijelio Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.


Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze Paolu.


Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.
Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je na konferenciji za novinare da je šesterostruki ubojica i samoubojica bio je 36-godišnji taksist rođen u Vukovaru koji je imao zajedničko dijete s jednom od žrtava.


Rašić je izvijestio da je policija sinoć oko 21,30 primila nekoliko dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja, a na mjestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba – dva muškarca, tri žene i jedno desetogodišnje dijete.


Počinitelja je policija povezala s jednom od žrtava s kojom ima zajedničko dijete koje je policija pronašla na mjestu zločina. Dijete je odvedeno na Hitnu pomoć gdje je pregledano, nakon čega je zbrinuto u odgovarajućoj ustanovi, rekao je Rašić ne ne precizirajući dob djeteta, dok mediji navode da je riječ sedmomjesečnoj bebi.


»Motiv zasad nismo utvrdili. Očevid na mjestu samoubojstva je završen, intenzivno kriminalističko istraživanje traje pa ćemo vidjeti o čemu bi se moglo raditi«, rekao je Rašić.


Kazao je i kako se 36-godišnjak ubio oko 3,30 sati nakon što ga policija pronašla na području Brezovice i pozvala ga na predaju.


Kako je kazao, nije bilo nikakvih informacija o prijetnjama ni dojava o obiteljskog nasilja od strane počinitelja prema nekoj od žrtava. Nađ nije bio evidentiran za počinjenje kaznenih djela, osim što je 2016. kažnjen zbog narušavanja javnog reda i mira na području zagrebačke Trešnjevke.


»Na mjestu počinjenja samoubojstva pronašli smo vatreno oružje s kojim je samoubojstvo izvršeno. Počinitelj je od 2017. godine imao prebivalište kao i žrtve. Možemo potvrditi da je dijete jedne od žrtava i počinitelja, a oružje ilegalno«, rekao je Rašić.