Osumnjičena za pokušaj ubojstva

Nevjenčanog supruga ubola nožem u predjelu bubrega. Uspio je pobjeći i potražiti pomoć

Šarlota Brnčić

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju.Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske jučer je zaprimio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je njihova ekipa izašla na intervenciju u Gornje Vratno, gdje je muškarac starosti 27 godina zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.


Temeljem dojave, na mjesto događaja izašli su i policijski službenici PU varaždinske te zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koji su obavili očevid. Očevidom je utvrđeno da je istog dana oko 12.30 sati u Gornjem Vratnu, 28-godišnjakinja nožem nanijela ubodnu ranu u predjelu bubrega svojem 27-godišnjem nevjenčanom suprugu.


On je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te je zatražio pomoć, a nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju i trenutno je van životne opasnosti.
Žena je nakon toga pobjegla, ali je naknadno oko 16 sati pronađena i uhićena po policijskim službenicima. U suradnji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom, nad njome se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u pokušaj ubojstva, a po dovršetku istraživanja biti će predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.