Teška nezgoda u Rijeci

NESREĆA U VUKOVARSKOJ Starac smrtno stradao na pješačkom prijelazu

Vladimir Mrvoš

NL arhiva

NL arhiva

Nesreća se dogodila kada je 60-godišnji vozač osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Potoka prema Pehlinu naletio na spomenutog pješaka na obilježenom pješačkom prijelazuRIJEKA U srijedu oko 14.25 sati u Vukovarskoj ulici u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 87-godišnji pješak koji je zbog posljedica nesreće, nažalost, preminuo u KBC-u Rijeka.


Nesreća se dogodila kada je 60-godišnji vozač osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Potoka prema Pehlinu naletio na spomenutog pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu.


U srijedu se i na Vežici dogodila nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 77-godišnji hrvatski državljanin. Upravljajući osobnim vozilom marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, 77-godišnji vozač je iz smjera Ulice Zdravka Kučića prema DC 404, suprotno prometnoj signalizaciji skrenuo u lijevu stranu na kolnik DC 404 u smjeru Bakra.
Tada je udario u osobni automobil marke Toyota, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin. Ozlijeđeni 77-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teške ozljede.