Užas na cesti

Nesreća kod Nove Gradiške: Kombi se zabio u betonski most. U njemu je bila i devetnaestogodišnja trudnica

P. N.

foto: Radio Nova Gradiška

foto: Radio Nova Gradiška

Kako je izvijestio Radio Nova Gradiška, "od siline udarca, automobil se prevrnuo i ponovno vratio na suprotni trak ceste kojim se vozilo kretalo iz smjera Okučana".Stravična nesreća dogodila se večeras u mjestu Kovačevac, kod Nove Gradiške. Vozač kombija izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u betonski most, a u kombiju je s njim bila i njegova trudna supruga, devetnaestogodišnjakinja.


Kako je izvijestio Radio Nova Gradiška, “od siline udarca, automobil se prevrnuo i ponovno vratio na suprotni trak ceste kojim se vozilo kretalo iz smjera Okučana”.


Vozač i njegova trudna supruga od siline udarca ispali su iz vozila. Vozač je došao svijesti prije dolaska Hitne pomoći, anjegova supruga nije.
– Oboje su hitno prebačeni u Opću bolnicu Nova Gradiška, gdje se liječnici bore za život devetnaestogodišnjakinje, dok je njezin suprug teško ozlijeđen, ali je van životne opasnosti. Djelatnici Policijske postaje Nova Gradiška reguliraju promet, a što je dovelo do ovako teške prometne nesreće pokazat će očevid koji je u tijeku, izvijestio je Radio Nova Gradiška.