Otvorena istraga

Ne samo da je imao drogu već je nožem prijetio smrću djelatniku lokala, a zatim i dvojici policajaca

Šarlota Brnčić

Ilustracija Foto Pexels

Ilustracija Foto Pexels

Sudac istrage je prihvatio prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor.U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 19-godišnjak te je ispitan zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te prijetnje.


Sumnja se da je okrivljeni 19-godišnjak u popodnevnim satima u Šibeniku, radi daljnje prodaje, kod sebe držao 15,4 grama droge amfetamin tzv. speed i 2,4 grama droge MDMA.


Nadalje, i da je istoga dana u popodnevnim satima, u ugostiteljskom objektu u Šibeniku, nakon verbalnog sukoba sa zaposlenikom objekta, mahao nožem u predjelu njegova trbuha i prijetio mu smrću.
Potom je prijetio smrću dvojici policijskih službenika koji su postupali prema njemu te je opisanim postupanjima izazvao kod oštećenika uznemirenost i ozbiljan strah za život.


Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenog 19-godišnjaka te je predložilo sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Sudac istrage je prihvatio prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.