Incident

Napao ženu, pa šibenskom policajcu oteo pištolj i zapucao: “Bio je toliko bijesan, jedva su ga svladali”

Portal Novi list, Hina

Lokacija incidenta na šibenskom Baldekinu / Foto Dusko Jaramaz/PIXSELL

Lokacija incidenta na šibenskom Baldekinu / Foto Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jedan policajac je poslije baš hiperventilirao. Shitshow kakvog se ni Amerika ne bi posramila, govori jedan očevidac incidentaŠibenska policija privela je dvije osobe od kojih je jedna prilikom privođenja pružala aktivni otpor i u jednom trenutku uzela službeni pištolj iz futrole policajca te potom nekontrolirano ispalila hitac, priopćila je policija.


Policijska uprava šibensko-kninska precizirala je da je do pucnja iz službenog pištolja došlo nakon što su policajci oko 4 sata ujutro postupali pod dojavi da je muškarac fizički napao žensku osobu.


Prema navodima medija, incidentu je prethodila svađa muškarca i žene na raskrižju šibenske Ulice Petra Preradovića i Triglavske ulice. Svjedoci, dodaju mediji, navode da je događaju nazočila i muškarčeva majka.
“Muškarac se svađao s djevojkom, a bila mu je tu i majka. Sve se to događalo oko 4 sata ujutro. Netko je zvao policiju, koja je ubrzo došla na teren.


Muškarac je bio toliko bijesan da su ga policajci jedva svladali. Bilo je i pucnjave, ali ne znam tko je pucao. Ovo nije prvi put da je bilo problema s tim parom u našoj ulici, čini nam se da im ni droga nije strana”, ispričao je čitatelj ŠibenikIN-a.


Drugi je dodao da su muškarca jedva odveli.


“Jedan policajac je poslije baš hiperventilirao. Shitshow kakvog se ni Amerika ne bi posramila. Pucalo se u zrak valjda, između tri stambene zgrade.


Inače lik je odavno trebao biti u zatvoru, više puta osuđivan zbog droge, nitko ne zna kako nije na odsluženju”, obavijest je drugi čitatelj porukom ŠibenikIN.


Policija je izvijestila da je u tijeku kriminalističko istraživanje i rasvjetljavanje svih činjenica vezanih uz intervenciju u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.


”Po dovršetku kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo detaljnije o svemu utvrđenom”, nadodala je šibenska policija.