Tragičan epilog sukoba

NAPAD NOŽEM Ubojstvo i pokušaj ubojstva u Zagrebu, uhićena jedna osoba

Šarlota Brnčić

Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Kako je priopćeno iz PU zagrebačke, došlo je do fizičkog sukoba između više osoba na ulici, te je tada još uvijek nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio dvojicu muškaraca starosti 31 i 30 godina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja

Fizički sukob do kojeg je sinoć oko 21.30 sati došlo u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, okončan je, nažalost, ubojstvom i pokušajem ubojstva, a zagrebačka policija uhitila je jednu osobu.
Kako je priopćeno iz PU zagrebačke, došlo je do fizičkog sukoba između više osoba na ulici, te je tada još uvijek nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio dvojicu muškaraca starosti 31 i 30 godina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.
Uslijed zadobivenih ozljeda, 31-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 30-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.


Policijski službenici uhitili su jednu osobu koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela te priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.