Loše vijesti iz Supetra

NAPAD NOŽEM NA BRAČU Finkinja zadobila više ubodnih rana, napadač uhićen

Hina

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Finska državljanka zadržana je u splitskoj bolnici na daljnjem liječenju, policija kaže kako je zadobila više ubodnih ranaBRAČ Više ubodnih rana zadobila je Finkinja (59) koju je u ponedjeljak popodne na Braču napao muškarac kojega je policija uhitila i privela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, doznaje se u utorak u splitskoj policiji.


Dojavu da je na području Supetra ozlijeđena žena te da ima ubodnu ranu, policija je dobila u 16,25 sati. Policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći izašli su na mjesto događaja odakle je ozlijeđena žena helikopterom odvezena u splitsku bolnicu.


Radi provođenja kriminalističkog istraživanja, u službene je prostorije potom doveden muškarac koji se dovodi u vezu s događajem.
Kako su rekli u policiji, muškarac je također odvezen na pružanje liječničke pomoći, a liječnici su utvrdili da je zadobio lakše tjelesne ozlijede u vidu porezotine i udarca u ruku i nogu.


Finska državljanka zadržana je u splitskoj bolnici na daljnjem liječenju, policija kaže kako je zadobila više ubodnih rana.


Još se utvrđuju pojedinosti tog događaju o kojem je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo, a traje i kriminalističko istraživanje.


Mediji pišu kako je Finkinju nožem u vrat uboo njen partner, također finski državljanin.