Pokušaj ubojstva

Nakon tučnjave u Žminju zapalio drugog muškarca. S teškim opeklinama odvezen je u riječku bolnicu

P. N.

Požar je zahvatio i automobile Chevrolet, pulske registarske oznake i Ford bez registarske oznake, koji su u potpunosti izgorjeliRovinjska policija sumnjiči 25-godišnjeg hrvatskog državljanina za pokušaj ubojstva i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.


On se, prema policijskom izvještaju, u noći sa 6. na 7. rujna, oko ponoći, u garaži u Ulici 1. maja u Žminju verbalno, a potom i fizički sukobio s 39-godišnjim hrvatskim državljaninom. Potom je s ciljem da usmrti 39-godišnjaka, uz pomoć zapaljivog sredstva i otvorenog plamena, izazvao požar u kojem je muškarac zadobio opekline te je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici.


“Požar je zahvatio i automobile Chevrolet, pulske registarske oznake i Ford bez registarske oznake, koji su u potpunosti izgorjeli, čime je 53-godišnjoj vlasnici nastala zasad neutvrđena materijalna šteta. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske”, javili su iz policije.