Diler

Nabavljao veće količine kokaina, heroina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu

Šarlota Brnčić

Foto: PU zagrebačka

Foto: PU zagrebačka

Ujedno pronađen i pištolj s pripadajućim streljivom i spremnikomPolicijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.


Sumnja se da je 29-godišnjak, a radi preprodaje nabavljao veće količine kokaina, heroina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Trešnjevke.


Policijski službenici su prilikom pretrage stana osumnjičenog pronašli ukupno 9,3 grama kokaina, 4,9 grama heroina, 3,9 grama marihuane, vagu, opremu za pakiranje te određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od preprodaje droga, dok je ujedno pronađen i pištolj s pripadajućim streljivom i spremnikom.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku te su kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu, dok će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv osumnjičenog biti podnijet optužni prijedlog.