Okolnosti se istražuju

Na parkiralištu ugostiteljskog objekta napali dvojicu mladića i jednom ozlijedili glavu

Šarlota Brnčić

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Utvrđen identitet jednog od počinitelja i to 16-godišnjeg maloljetnika.Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je ekipa Zavoda, temeljem dojave o dvije ozlijeđene osobe, upućena kod jednog ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu.


Na mjesto događaja upućeni su i policijski službenici koji su tom prilikom utvrdili da je istog dana oko 0.10 sati na parkiralištu ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način od strane više osoba na štetu dvojice 21-godišnjaka, na način da su ih fizički napali.


Jedan od dvojice napadnutih 21-godišnjaka je zadobio ozljede glave te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin i zadržan na daljnjem liječenju, dok drugi 21-godišnjak nije zadobio vidljive ozlijede te je ponuđenu liječničku pomoć odbio.
Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku počinitelja i utvrđivanju svih okolnosti događaja te je dosadašnjim radom utvrđen identitet jednog od počinitelja i to 16-godišnjeg maloljetnika, dok se za ostalim počiniteljima i dalje traga.


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, s obzirom na težinu zadobivenih ozljeda i dob počinitelja, podnijet će se odgovarajuća kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.