Dva fizička sukoba

BILO JE I TUČNJAVA Na sinjskom području “vatreno” za izbore; 48-godišnjak ozlijeđen

Hina

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Napadnuti je odmah zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u lokalnom Domu zdravlja, nakon čega je poslan u KBC SplitČetrdesetosmogodišnji muškarac je zadobio ozljede iznad oka u fizičkom napadu koji se u nedjelju oko podneva dogodio na mostu u Trilju, a napadač je priveden, doznaje se u splitskoj policiji.


Muškarac (48) je napadnut u 12,15 sati na triljskom mostu, gdje ga je mlađi muškarac kojeg poznaje, udario šakom u glavu. Napadnuti je odmah zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u lokalnom Domu zdravlja, nakon čega je poslan u KBC Split.


O cijelom događaju policiju su izvijestili liječnici, a s obzirom da 48- godišnjak poznaje napadača policija ga je ubrzo pronašla i dovela u prostorije policijske postaje.
Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je prije tog događaja bio još jedan incident, i to u Ulici Poljička republika, gdje su verbalni konflikt imali spomenuti 48-godišnjak i drugi muškarac.


Neslužbeno se doznaje da su mlađi muškarac koji je udario 48-godišnjaka, i drugi muškarac koji je sudjelovao u verbalnom okršaju, u rodbinskoj vezi, dok su dva starija muškarca izborni promatrači.


Osim tog incidenta u Trilju zabilježen je još jedan i to u Potravlju oko 13 sati, ispred područne škole u kojoj se nalazi biračko mjesto.


Tamo su se dva muškarca verbalno sukobila, od kojih je jedan zadobio udarac, no nije zatražio liječničku pomoć. Djelatnici Policijske postaje Sinj provode kriminalističku istragu.