Izgred u Zagrebu

Samo ga je zamolio da pomakne auto…Na Jarunu napadnut vozač ZET-a i prometni redar

Hina

Ilustracija / SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

Ilustracija / SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

Vozač i prometni redar napadnuti su na dužnosti na Aleji Matije Ljubeka i u oba slučaja radilo se o istom počinitelju kojeg je  policija privela i nad njim preuzela daljnje postupanjeVozač ZET-a i prometni redar napadnuti su u četvrtak na zagrebačkom jezeru Jarun tijekom obavljanja svojih dužnosti, a policija je privela počinitelja, izvijestila je novinare glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.


Vozač i prometni redar napadnuti su na dužnosti na Aleji Matije Ljubeka i u oba slučaja radilo se o istom počinitelju kojeg je  policija privela i nad njim preuzela daljnje postupanje.


Kako je objavila glasnogovornica, počinitelj se oglušio na zamolbu vozača autobusa ZET-a da pomakne nepropisno parkiran automobil koji mu je blokirao prolaz te je verbalno napao vozača.
Vozač je potom za pomoć zamolio prometne redare, no počinitelj je i njih napao, najprije verbalno a zatim i naguravanjem.


Prometni redari potom su pozvali policiju koja je privela počinitelja.


Gradonačelnik Tomislav Tomašević čuo se s napadnuti redarom i vozačem, najoštrije je osudio napad te  poručio kako očekuje strogu kaznu.