Teške ozljede

Na Grobniku pregazio 70-godišnjakinju s 1,87 promila alkohola u krvi

Portal Novilist.hr

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Nesreća se dogodila u mjestu Podhum gdje je spomenutu 70-godišnjakinju prilikom kretanja kolnikom udarilo i oborilo osobno vozilo marke Ford, riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljaninRIJEKA – Sinoć oko 20 sati na području Grobnika kod Rijeke dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 70-godišnja hrvatska državljanka. 


Nesreća se dogodila u mjestu Podhum gdje je spomenutu 70-godišnjakinju prilikom kretanja kolnikom udarilo i oborilo osobno vozilo marke Ford, riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljanin.


Pješakinji je liječnička pomoć pružena u KBC Rijeka gdje su joj utvrđene teške ozljede.Provjerom je utvrđeno kako je 25-godišnjak upravljao vozilom pri utjecaju alkohola u koncentraciji od 1,87 g/kg i s nevažećom prometnom dozvolom.  Zbog izazivanja prometne nesreće, 25-godišnjak je uhićen i kazneno prijavljen sukladno važećim propisima. Inače, tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama Primorsko-goranske županije evidentirano je osam prometnih nesreća. Pozivamo sve sudionike u prometu na pojačani oprez i poštivanje svih prometnih pravila i propisa.