Zaustavljen na cesti za Rijeku

Na autocesti kod Vrbovskog ‘pao’ s drogom i tvarima zabranjenim u sportu

Šarlota Brnčić

Foto Pixabay

Foto Pixabay

Osumnjičeni 31-godišnjak zaustavljen je tijekom redovne kontrole prometa na autocesti, dok se automobilom vozio u smjeru Rijeke. Kod njega je pronađena manja količina marihuane i kokaina te nekoliko ampula s tvarima zabranjenim u sportuDjelatnici Policijske postaje Vrbovsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.


Osumnjičeni 31-godišnjak zaustavljen je tijekom redovne kontrole prometa na autocesti, dok se automobilom vozio u smjeru Rijeke. Kod njega je pronađena manja količina marihuane i kokaina te nekoliko ampula s tvarima zabranjenim u sportu. Zbog sumnje na počinjenje kažnjivih radnji priveden je u službene prostorije policije radi kriminalističkog istraživanja.


U sklopu provedenog istraživanja od 31-godišnjaka je oduzeto više od 65 pakiranja raznih tvari zabranjenih u sportu, u tekućini  i u tabletama, za koje je utvrđena sumnja da ih je neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje.
Uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet tvari zabranjenih u sportu, protiv 31-godišnjaka je zbog neovlaštenog posjedovanja droge podnijet i optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga.